Παιδότοπος Balloons
παιδοτοποσ

Balloons Αγ. Αναργύρων

Πρώτιστη θέση στους παιδότοπους μας κατέχει η άνεση των παιδιών στο παιχνίδι σε συνδυασμό με την ασφάλειά τους. Η επιλογή και ο ποιοτικός έλεγχος των παιχνιδιών είναι η κύρια φροντίδα μας.

 

Η μορφή ψυχαγωγίας στα Balloons σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής αναδεικνύεται από τις πλέον δημιουργικές και ευχάριστες τόσο για τις ανάγκες του παιδιού όσο και για την εξυπηρέτηση των γονιών.

 

Στα Balloons πιστεύουμε ότι το παιχνίδι και η ελεύθερη έκφραση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού και τη διαμόρφωση μιας υγιούς και ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

 

Στα καταστήματα μας υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους συνοδούς, όπου μπορούν με άνεση να απολαύσουν τον καφέ τους ή και να παίξουν με τα παιδιά τους.

Τι προσφέρουμε

Στόχος των Balloons είναι η ασφαλής ψυχαγωγία των παιδιών, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας τους και κυρίως η αίσθηση ελευθερίας μέσα σε έναν πολύχρωμο παιχνιδόκοσμο, φτιαγμένο με πολύ κέφι, φαντασία και φροντίδα για το παιδί. Τα φουσκωτά και οι υπέροχες τσουλήθρες χαρίζουν ατελείωτες ώρες ξεφαντώματος.

Στον χώρο του παιδότοπου μπορεί να βρει κανείς παιχνιδοκατασκευές, φουσκωτά, τραμπολίνο καθώς και πισινόμπαλα. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για το ασφαλές παιχνίδι των πολύ μικρών μας φίλων.

παιδοτοποσ
παιδοτοποσ

Η Ιστορία μας

Ο παιδότοπος balloons λειτούργησε για πρώτη φορά το 1998 στην περιοχή του Ζωγράφου σε έναν τεράστιο χώρο 500τμ. και ήταν από τους πρώτους παιδότοπους που άνοιξαν στην Ελλάδα.

Το κατάστημα τηρεί όλες τις προδιαγραφές των παιδότοπων, που έχουν ως κύριο στόχο την ασφάλεια των παιδιών και ταυτόχρονα την ψυχαγωγία τους.

X